Winteraanbiedingen

hoe help ik mijn vissen de winter door?

Gedurende de wintermaanden hebben de vissen niet alleen te maken met een lage temperatuur, maar ook met schommelingen in deze temperatuur. Voorkom extreme schommelingen of zeer lage temperatuur. Dek de vijver goed af of maak een beschermende constructie over de vijver.

Daarnaast zien we nogal wat problemen met de vissen omdat er zeer veel organisch afval in de vijver terecht gekomen is, onder andere afgevallen bladeren en afgestorven plantenresten. Fish pharma NPC helpt u bij het verwijderen van dit afval. dit product bevat een zuurstofgebonden poeder, welk het afval van de bodem omhoog brengt en bindt. Daarna kunt u het van het oppervlak afscheppen of via de skimmer verwijderen.

Door de schommelingen in de temperatuur of door de lange kouperiode kunnen vissen interen en raken de reserves op. Wanneer de vissen weer willen eten kunt u het voer verrijken door er Fish pharma fishvits aan toe te voegen. Extra vitaminen verhoogd de weerstand van uw vissen en ondersteund bij veel belangrijke stofwisselingsprocessen.

voor deze producten kunt u momenteel een bestelling plaatsen waarbij wij u tot het begin van de lente (21 maart) een korting aanbieden van 10%.

Winkelmandje () | € 0.00
Inloggen