Bestelinformatie

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waarnaar de producten verzonden dienen te worden. Onderstaand de tarieven:

België €. 18,78
Denemarken €. 29,49
Duitsland €. 21,64
Finland €. 55,25
Griekenland €  72,45
Letland €. 64,09
Nederland €. 14,88
Oostenrijk€. 29,04
Spanje €. 55,25
Zweden €. 58,07
Zwitserland€. 27,97

Voor de meeste producten geldt voor 12.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Wij werken samen met DPD om uw producten zorgvuldig te leveren. Op het moment dat uw bestelling is ingepakt ontvangt u automatisch een track&trace code van DPD. 

U kunt ervoor kiezen om uw producten af te halen bij onze kliniek in Landhorst (Grote baan 9, 5445 PA in Landhorst). U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.

 

 

 


 

Retourneren

Als het door u bestelde product niet aan de verwachtig voldoet of een beschadiging heeft opgelopen tijdens transport, dan heeft u de mogelijkheid om het artikel te retourneren. Indien uw retourzending voldoet aan de voorwaarden, krijgt u het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort op uw rekening.

Bij ontvangst van uw bestelling is het belangrijk dat u de artikelen controleert op eventuele schade. Indien u schade ontdekt, moet deze binnen 48 uur na ontvangst gemeld worden.

Wanneer u online een aankoop bij FishPharma doet, heeft u een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. U mag het artikel zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen op voorwaarde dat het product niet geopend is en de verzegeling dus nog intact is. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. 

Winkelmandje () | € 0.00
Inloggen