Bron en vijverwater

U heeft een bron in uw tuin en bent daarmee van plan om een vijver te onderhouden, vullen of verversen dan is het natuurlijk belangrijk dat de waterwaarden stabiel blijven voor uw vissen en planten. In de praktijk blijkt echter dat een bron ook wel eens gevaarlijk kan zijn voor uw dierbare vijver en zijn bewoners.

Wij bieden u de mogelijkheden om de waterwaarden te testen van de bron. Daarvoor sturen we u een monsterfles op samen met de gebruiksaanwijzing voor het monsteren van het water. Let wel op dat het monster zo vers mogelijk bij ons ontvangen dient te worden, daarom bieden wij ook de mogelijkheid om het monster ter plaatse bij u te komen nemen.

Ook uw vijverwater kan wel eens van kwaliteit veranderen waardoor de vissen en planten in uw vijver zich niet meer optimaal gedragen. Soms zijn deze veranderingen veroorzaakt door technische mankementen aan de vijverinstallatie, soms ook door een verkeerd management van de vijver. Wij kunnen u hierin adviseren en eventueel ondersteunen met wateronderzoek.

wij kunnen uw water controleren op: pH, ammoniak, nitriet, nitraat, zuurstofgehalte, zoutgehalte, KH, GH, temperatuur, zware metalen, bacteriële druk met microbieel onderzoek.

Winkelmandje () | € 0.00
Inloggen